Tündérilona portréja

Festmény, amin te vagy

Az ország legjobb portréfestőjétől már 20 ezer forintért.
100%-os öröm-garancia.

Hogyan készül el a festményed?

1

Te megrendeled

Miután megnyomtad a rendelés-gombot, részletesen meg tudod adni a festmény tulajdonságait. (Egy fillért sem kell fizetned addig, míg kezedbe nem kaptad a festményt!)

2

Én megfestem

A festményed elkészítésére az általad küldött fényképek és 2 hét áll a rendelkezésemre, azután elküldöm neked.

3

Ő meglepődik

Megérkezik a festményed. Ha tetszik, megleped vele, akinek szántad. Ő elámul, hisz ilyenkülönleges ajándékot még senkitől sem kapott.

4

Én fizetek

Ha viszont a festmény nem tetszene neked vagy az ajándékozottnak, én visszautalom a munkám árát. De csak két feltétellel: ha sértetlenül visszaküldöd a festményt, és ha állod a visszapostázás költségét.

Eladó festmény

Rendelj festményt, ha...

Rendelj portrét magadról!

1

...az igényes emberek közé tartozol.

Ha egy valódi műtárgy is van az otthonodban, azt üzeni barátaidnak, hogy az igényes emberek közé tartozol. Ha pedig festményedet a művész kifejezetten a te rendelésedre készítette, azzal történelmet is írtál. Hány ismerősödnek van önmagáról vagy a családjáról készült festménye? Szerintem, te leszel az első a környezetedben.

2

...ha különleges ajándékot keresel.

Ha valakit festménnyel lepsz meg, az exkluzív ajándékozásnak számít, ha egy őróla készült festménnyel, azzal egy életre lekötelezed. Még nem láttam embert, akit ne hatott volna meg egy róla készült jó portré.

3

...ha elérhető luxusra és örök értékre vágysz.

Egy igényes portré szerintem is drága mulatság. Csak hogy nekem küldetésem van, ezért szabtam másként az árakat. Ennyiért, ilyen minőségű portrét senki sem fog rólad készíteni. Másrészt, egy festmény nem autó vagy ház, ami hamar felújításra szorul vagy bontásra adják. A festmény apáról fiúra száll, ha pedig a festmény jó, akkor az értéke is folyton emelkedik. Komoly dolog, ha a gyermekedre szálló örökségedben egy ilyen műtárgy is szerepel.

4

...ha nem akarod, hogy átverjenek.

Ha már rendeltél portrét, nagy valószínűséggel megbántad az ügyletet, mert sok pénzért olyan festményt kaptál, amelyen nevetségesen néztél ki. Most változtatunk ezen a kellemetlen tapasztalatodon.

Eladó festmény

EZEKET VÁLASZOLTÁTOK...

...miután megkaptátok a személyes festményeteket

"A születésnapján leptem meg a feleségemet a portréval, amit Ön festett róla. Tényleg meghatódott! Minden ismerősének mutogatja, azóta a Facebook-képe is a festmény."

"A vőlegényem kért tőlem olyan fényképet, amin tetszek magamnak. Korábban már rendeltünk Tőled (a kedvenc tanárunknak), és az az ötletem támadt, hogy inkább egy rólam készült festményt adok neki. Bejött! Azt mondta, egy istennő vagyok rajta! Köszi! :)"

"A festmény, amit Öntől rendeltem, megboldogult férjemet ábrázolja. Azóta ez a festmény a házam ékköve. Különösen, hogy kiválaszthattam, milyen szín domináljon rajta. Tökéletesen illik a nappalimba."

E-mail: kepestulipan@gmail.com

© Minden jog fenntartva!